Нашите производи

Производи

Нашите производи

vakum-folii

АЛУМИНИУМСКА ФОЛИЈА

АЛУМИНИУМСКА ФОЛИЈА

Традицинална, но засега незаменлива во заштитата на Вашиот прозивод. Може да се слепува со неколку видови на површини, како што се ПП, ПС, ПЕТ итн.
vakum-folii

ВАКУМ ФОЛИИ

ВАКУМ ФОЛИИ - Мап бариерни фолии

Најразличните производи кои бараат соодветна заштита од присуство на воздух имаат потреба од вакумирање, а во зависност од производот и намената, можни се повеќе комбинации на фолии, во два или три слоја, со или без алуминиум или полиамид
vakum-folii

ЗАМРЗНАТА ХРАНА

ЗАМРЗНАТА ХРАНА

Фолијата треба да ја издржи манипулацијата на смрзнат проивод и да ja заштити од навлегување на надворешни ароми. Во зависност од производот, рокот на траење и машината за пакување, се користат комбинации на полипропилени или полиестери со полиетилени.
vakum-folii

ПОВЕЌЕСЛОЈНИ ФОЛИИ

ПОВЕЌЕСЛОЈНИ ФОЛИИ

Заштитата на производот, како и солидниот изглед на спакуваниот производ на полиците, наметнуваат користење на повеќеслојни фолии. Комбинациите зависат од типот на производот, заштитата која тој производ ја бара, дизајнот и сл.
vakum-folii

СНЕК

СНЕК

Можност за дополнителна заштита на производот од кислород или влага. Од варијанти со метализиран полипропилен, каде дизајнот го добива полниот сјај, до транспарентни или мат полипропилени, каде ефектот на хартија го прави пакувањето ексклузивно.
vakum-folii

ВЛАЖНИ МАРАМЧИЊА

ВЛАЖНИ МАРАМЧИЊА

Секако, потребно е да ја задржат аромата и влагата исто како да се денес пакувани. А и фолијата да ги издржи хемикалиите кои се користат во оваа индустрија.
vakum-folii

САМОЛЕПЛИВИ ЕТИКЕТИ

САМОЛЕПЛИВИ ЕТИКЕТИ

Печат на најразлични типови на самолеплив материјал, со различна подлога, максимално до 8 бои, со можност за печат на една боја на лепилото или на подлогата, како и со можност за нанесување на ладна позлата.
vakum-folii

Мап бариерни фолии

Мап бариерни фолии

Најразличните производи кои бараат соодветна заштита од присуство на воздух имаат потреба од вакумирање, а во зависност од производот и намената, можни се повеќе комбинации на фолии, во два или три слоја, со или без алуминиум или полиамид.
vakum-folii

ТЕСТЕНИНИ И ОРИЗ

ТЕСТЕНИНИ И ОРИЗ

Овие фолии спаѓаат во стандардните наши производи Комбинацијата на материјали е така направена, за да му даде што поголема цврстина, но и доволна еластичност во манипулацијата за време на пакувањето и дистрибуцијата.
vakum-folii

ЕТИКЕТИ ВО РОЛНА

Етикети во ролна за пијалоци, за автоматизирани и брзи етикетирки, на различни дебелини и типови на материјали, за подигање на визуелниот ефект наlan производот на ново, повисоко ниво.
vakum-folii

ПОЕДИНЕЧНО ПАКУВАЊЕ

ПОЕДИНЕЧНО ПАКУВАЊЕ

Произведувате бонбони или карамели?! Поединечното пакување на овие производи е потреба, за да се заштити производот од загадување. За пакерки со големи брзини, стојат на располагање различни типови на материјали.
vakum-folii

КЕСИ СО ЦЕНТРАЛЕН ИЛИ СТРАНИЧЕН ВАР

КЕСИ СО ЦЕНТРАЛЕН ИЛИ СТРАНИЧЕН ВАР

Откако фолијата ќе биде отпечатена и ламинирана, ние нудиме и производство на кеси, доколку тоа е замислата на нашиот клиент. Произведуваме кеси во различна големина и бои, кои допринесуваат за продолжување на рокот на траење на производот.
vakum-folii

CUT & STACK

CUT & STACK

Доколку Вашата етикетирка е од постар модел, а сакате сепак етикета која не е хартиена, туку од полипропилен, го нудиме и тоа решение. Не мора да ја заменувате Вашата етикетирка со нова, скапа опрема, доволно е само да го промените материјалот на кој се печати.
vakum-folii

ОФСЕТ ПЕЧАТ

ОФСЕТ ПЕЧАТ

4 офсет машини за печат. Формат на печат Б1 и Б2.
Печат до 7 бои + нанос на мат лак и 100% инспекција на печат.
Печатење на секаков вид на хартија со дебелина од 40гр до 400гр.
Капацитет 14000 табаци за 1 час.
vakum-folii

РЕКЛАМЕН МАТЕРИЈАЛ

РЕКЛАМЕН МАТЕРИЈАЛ

Нудиме широк спектар на можности за печатење на рекламен материјал кој ќе ги задоволи Вашите маркетинг потреби.