3d2affe083dbd9e07eb98ba7c96599f4.jpg
05a8846f86456fb99b1e8786705c5c1f.jpg
2e67d3089629bbdbe96be9f90ec68bbf.jpg
15addc8072852cfee0d524b2b322bbde.jpg
536618fa734babb59ee9d7ca0c0b63fb.jpg
c54b465907d32afceaf7a5ef4e12786e.jpg
d9620258f6d7e509c195fee6eae92b44.jpg
3d2affe083dbd9e07eb98ba7c96599f4.jpg
05a8846f86456fb99b1e8786705c5c1f.jpg
2e67d3089629bbdbe96be9f90ec68bbf.jpg
15addc8072852cfee0d524b2b322bbde.jpg
536618fa734babb59ee9d7ca0c0b63fb.jpg
c54b465907d32afceaf7a5ef4e12786e.jpg
d9620258f6d7e509c195fee6eae92b44.jpg
 • ФЛЕКСИБИЛНА АМБАЛАЖА
 • СИГУРНОСЕН ПЕЧАТ
 • РЕКЛАМЕН МАТЕРИЈАЛ
 • ЕТИКЕТИ
 • СМРЗНАТА ХРАНА
  Фолијата треба да ја издржи манипулацијата на смрзнат проивод и да обезбеди заштита од навлегување н...
 • СНЕК
  Најраспространет тип на фолија, најстар во нашата програма. Но сега и со можност за дополнителна заш...
 • ПОВЕЌЕСЛОЈНИ ФОЛИИ
  Заштитата на производот, како и солидниот изглед на спакуваниот производ на полиците, наметнуваат ко...
 • ВАКУМ ФОЛИИ
  Најразличните производи кои бараат соодветна заштита од присуство на воздух имаат потреба од вакумир...
 • МАП БАРИЕРНИ ФОЛИИ
  Потребна Ви е заштита и продолжен рок на траење на вашиот производ? Пакувањето во модификувана атмос...
 • ДЕТЕРГЕНТИ
  Користење на доволно еластични материјали, со соодветна дебелина, кои нема да дозволат оштетување на...
 • ПОЕДИНЕЧНО ПАКУВАЊЕ (TWIS...
  Произведувате бонбони или карамели?! Поединечното пакување на овие производи е потреба, за да се заш...
 • ВЛАЖНИ МАРАМЧИЊА
  Секако, потребно е да ја задржат аромата и влагата исто како да се денес пакувани. А и фолијата да г...
 • КЕСИ СО ЦЕНТРАЛЕН ИЛИ СТР...
  Откако фолијата ќе биде отпечатена и ламинирана, ние нудиме и производство на кеси, доколку тоа е за...
 • ТЕСТЕНИНИ И ОРИЗ
  Ова спаѓа во стандардните наши производи. Комбинацијата на материјали е избрана за на вашето пакувањ...
 • АЛУМИНИУМСКИ КАПАЧКИ
  Традиционални, засега незаменливи во заштитата на вашиот производ. Со можност за лепење врз неколку ...
 • WALL ЕТИКЕТИ / ЕТИКЕТИ ВО...
  Етикети во ролна за пијалоци, за автоматизирани и брзи етикетирки, на различни дебелини и типови на ...
 • САМОЛЕПЛИВИ ЕТИКЕТИ
  Печат на најразлични типови на самолеплив материјал, со различна подлога, максимално до 8 бои, со мо...
 • CUT & STUCK
  Доколку Вашата етикетирка е од постар модел, а сакате сепак етикета која не е хартиена, туку од поли...
 • ЕТИКЕТИ OFFSET
  Нудиме висококвалитетни офсет етикети, изработени на различен вид на хартија, во ролна или на табак....

АЛУМИНИУМСКИ КАПАЧКИ

Традиционални, засега незаменливи во заштитата на вашиот производ. Со можност за лепење врз неколку типови на површини, како ПП, ПС, ПЕТ и сл. Нема компромис кога е во прашање зачувување на вкусот и свежината на млечните производи. Достапни во два формати 75,5мм и 95,5мм.


ТЕСТЕНИНИ И ОРИЗ

Slika 2Ова спаѓа во стандардните наши производи. Комбинацијата на материјали е избрана за на вашето пакување му даде и цврстина, но и доволна еластичност во манипулацијата после пакувањето. И секако... пакување збогатено со печат кој ќе се издвојува на полиците.

КЕСИ СО ЦЕНТРАЛЕН ИЛИ СТРАНИЧЕН ВАРОВИ

76 resizedОткако фолијата ќе биде отпечатена и ламинирана, ние нудиме и производство на кеси, доколку тоа е замислата на нашиот клиент. Произведуваме кеси во различна големина и бои кои допринесуваат за продолжување на рокот на траење на производот.


Страница 1 од 4