abaa3fcab4bcae2cc5603df7ba5ff669.jpg
7935e36620fee90fd52d70cf0dc8530f.jpg
4a8cfbfaaa6726c6534317d4715e5369.jpg
847448588bf3618ab3b05887348a109b.jpg
8e37422002dee3b92aedab82c3956ae6.jpg
49fdbc027a5da066d0d7f99513844893.jpg
2f9f83cbdf29792f85c828707b41d97a.jpg
Етикети

 

CUT & STUCK
Доколку Вашата етикетирка е од постар модел, а сакате сепак етикета која не е хартиена, туку од полипропилен, го нудиме и тоа решение. Не мора да ја заменувате Вашата етикетирка со нова, скапа опрема, доволно е само да го промените материјалот на кој се печати. Предноста во однос на хартиената етикета е во издржливоста на полипропиленот на течности, кинење и влага.
Slika 8 WALL ЕТИКЕТИ / ЕТИКЕТИ ВО РОЛНА

Етикети во ролна за пијалоци, за автоматизирани и брзи етикетирки, на различни дебелини и типови на материјали (транспарентни, бели и метализирано-бели), за подигање на визуелниот ефект на производот на ново, повисоко ниво.
Slika 10

ЕТИКЕТИ OFFSET

Нудиме висококвалитетни офсет етикети, изработени на различен вид на хартија, во ролна или на табак.

Slika 9

 

САМОЛЕПЛИВИ ЕТИКЕТИ

Печат на најразлични типови на самолеплив материјал, со различна подлога, максимално до 8 бои, со можност за печат на една боја на лепилото или на подлогата, како и со можност за нанесување на ладна позлата.